Offerdalssommar 2020 närmar sig, och denna gången är det Kaxås och Tångeråsen som är arrangörer.

Tidningen och programbladet inför Offerdalssommar 2020 finns nu att köpa. Offerdalssommar 2020
Fullsmockad med läsvärda artiklar och information om sommarens aktiviteter, som vi fortfarande hoppas kan genomföras.

Tidningen kommer att finnas att köpa på diverse ställen i och runt Offerdal, bland annat på Ica och Englamaria i Kaxås och på Birgerssons i Tulleråsen. Fler försäljningsställen tillkommer förmodligen.

Det finns även möjlighet att få tidningen hemskickad mot fraktkostnad. Tidningen kostar 60 kr. Frakt (4 st frimärken plus c4 kuvert) kostar 50 kr. Dvs totalt för en tidning 110 kr.
Önskar du beställa mer än en tidning? Hör av dig i förväg så kollar jag fraktkostnad beroende på antal tidningar. 2 tidningar kostar till exempel 192 kr inkl frakt. Detta förutsätter att de skickas till samma adress, annars är det fortfarande 110 kr som gäller per tidning.

Betalning i förskott via swish till 0734-397193 (Jenni Andersson).
Alla intäkter går till arrangerande byalag.
Vill du beställa en tidning hem i brevlådan, skicka pm eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så skickar jag så snart jag tagit emot betalning.
Glöm inte att skicka din adress ?
Trevlig läsning!

 

Evenemang Offerdalssommar 2020:
Evenemang finns med i tidningen och kommer även att finnas i kalendern på offerdal.se. Här ser du också om evenemangen är inställda (förutsatt att arrangören informerar om detta).

Vi hoppas såklart att så många av arrangemangen som möjligt går att genomföra, men givetvis gäller under rådande omständigheter att vi alla visar extra stor hänsyn och stannar hemma om vi inte mår riktigt bra!

Ta hand om er!