Åk skidorm spark eller promenera i Byakampen under trivsamma former!
Byakampen arrangeras årligen på tisdagskvällar i feb/mars. Exakta datum och plats för respektive deltävling hittar du på Offerdals skidklubbs hemsida. Deltävlingarna läggs också in i kalendern här på hemsidan.
 
www.offerdalssk.se  för mer info.

Byakampen arrangeras av Offerdals Skidklubb i samarbete med Anvågens SK, Landöns IF samt Bångåsbygdens, Kaxås, Oldens, Tulleråsens och Änge byalag. Välkommen att delta i Byakampen!
 
Så här funkar det:
-Åk skidor, spark eller promenera vid så många deltävlignar som möjligt och samla poäng till ditt område. Aktuell poängställning och vinnare av priser visas på OSK:s hemsida, anslagstavlor, i affärer etc. Det område som efter alla deltävlingar har samlat flest poäng får en inteckning i vandringspriset. Efter 3 inteckningar vinner området vandringspriset. Du får endast samla poäng för det område du är bosatt eftersom poängberäkningen bygger på antalet invånare i resp område!
-Deltagare bosatta utanför Offerdal är hjärtligt välkomna till Byakampen! Du deltar i alla prisutdelningar men kan inte samla poäng till ett område.
-Vid varje deltävling
*finns ett skidspår på ca 300 m för de yngsta barnen
*serveras varm saft och det kan finnas kaffe och smörgåsar att köpa
*finns en kontaktperson som ansvarar för arrangemanget och kontrollerar temperaturen kl 17. Är det kallare än -15 grader genomförs ej deltävlingen.
*ring kontaktpersonen om du har frågor!
-För områdesindelning och poängberäkning, se offerdalssk.se
 
Priser:
-Vid varje deltävling lottas fina priser ut.
-VId finalen lottas fina priser ut bland ungdomar 11 år och äldre och vuxna som deltagit vid minst 4 deltävlingar. Alla barn upp till 10 år som åkt skidor vid minst 4 deltävlingar får pris och ett fint diplom för tappert kämpande!
-Om en deltävling blir inställd stryks den från programmet. Om en eller två deltävlingar stryks krävs minst 3 genomförda deltävlingar för att få pris vid finalen.
-Information och resultat, se skidklubbens hemsida.

Anmälan mellan 18-19.30, prisutdelning kl 20. Under finalkvällen anmälan mellan 18-19. Köldgräns -15.