Som företagare eller förening så kan du välja att synas på flera ställen på Offerdal.se. Här nedan hittar du skillnaderna på att annonsera och att registrera sig - läs igenom och hör av dig om du har några funderingar. Givetvis går båda alternativen att kombinera för att synas ännu bättre!
Det går även att sponsra sidan.

 

Annonsering

Utrymmet nedanför evenemangskalendern på startsidan är reserverat för annonser, och här kan du boka en annonsplats. Du kan välja att annosera per månad, kvartal eller år.

Kostnad för sannonsering är:

  Icke-registrerade företag Företag som är registrerade på offerdal.se (har en företagssida) Föreningar och privatpersoner
Kostnad per månad 250 kr 200 kr Fråga efter pris
Kostnad per kvartal 600 kr 500 kr Fråga efter pris
Kostnad per år 1700 kr 1200 kr Fråga efter pris

För att boka din annonsplats, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. OWD eller ring 0734-397193 och prata med Jenni.

 

Registrering

Bakar du tårtor på beställning? Driver du ett företag eller förening och vill locka fler kunder eller medlemmar?
Oavsett vad du sysslar med så kan du registrera dig här på sidan för att det ska vara lättare både för turister och för oss som bor i och runt Offerdal att hitta dig och din verksamhet.

Detta får du:

 • Du får en egen företags- eller föreningssida som beskriver din verksamhet.
 • Du får hjälp med uppstarten av denna sidan. Därefter uppdaterar du den själv, så ofta du vill, för att besökarna lätt ska kunna hålla sig uppdaterad om din verksamhet och eventuella nyheter. Vill du istället att ändringarna ska göras åt dig, så kostar detta 100 kr/tillfälle. Om du behöver telefon- eller mailsupport kostar detta inget.
 • Du väljer själv innehållet på din hemsida (och ansvarar för att innehållet är korrekt och aktuellt), inklusive text och bilder.
 • Om du har en egen hemsida så får Du med en länk till den.
 • Du får möjlighet att lägga upp evenemang och andra händelser i kalendern utan kostnad.
 • Du deltar i en regelbunden gemensam marknadsföring.
 • Du får även möjlighet att annonsera här på sidan (se information ovan) för ökad exponering, till ett lägre pris.
 • Du kan naturligtvis även registrera dina tjänster eller produkter på offerdal.se även om du inte har registrerat företag!

Kostnad:

 • Företag: 300 kr första året, därefter 200 kr/år.
 • Förening: 150 kr/år.
 • Privatperson/stuguthyrare: 100 kr/år.

Moms tillkommer till samtliga priser. Priserna gäller för 12 månader, från och med publiceringsdatum.

För att registrera ditt företag maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 0734-397193. Kontakta mig om du har några frågor! Logga och foton som du vill ha med på din sida kan du maila till samma adress. Du kan själv lägga till ytterligare foton i efterhand om du så önskar.

Kontakta mig gärna om du har några frågor! Välkommen!

 

Sponsring

Ett alternativ till annonsering är att sponsra hemsidan med 4000 kr eller mer - då får du en permanent logga som tack. Bidrag från sponsorer används till att utveckla och marknadsföra sidan.

Det har länge saknats ett informationsforum för Offerdalsbygden, och nu är det äntligen här! Offerdal.se innehåller en mängd information för både besökare/turister och boende, och är samtidigt ett ypperligt tillfälle för företagare och föreningar att marknadsföra sig och för privatpersoner att tycka till.

Att driva och marknadsföra en sådan här hemsida är dock ett stort projekt, som tar en hel del tid och även kostar pengar.För att kunna hålla sidan uppdaterad och fortsätta att fylla den med information och nyheter så tar vi tacksamt emot bidrag.
Stora som små bidrag - alla är välkomna och gör en skillnad!
Bidragen går oavkortat till vidareutvecklingen och marknadsföringen av hemsidan.

Privatpersoner:
Vill du lämna ett bidrag så kan du sätta in valfri summa på bg 376-9932 , Offerdals Web & Development. Skriv gärna vem bidraget kommer ifrån!

Företag:
Ni företag som önskar registrera er på offerdal.se och samtidigt vill sponsra hemsidan med valfri summa maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Om ni inte önskar registrera er på hemsidan, men ändå vill ställa upp och skänka ett bidrag, så går det givetvis bra! Då kan ni göra en insättning på bg 376-9932 , Offerdals Web & Development.
Om ni föredrar så skickar vi gärna en faktura. Meddela då er faktureringsadress, vilket belopp det gäller samt om summan är inklusive eller exklusive moms.
Vid belopp över 4000 kr (exkl moms) får ni en permanent logga längst ner på samtliga sidor.

Varje bidrag gör skillnad!

 

 

Dagens bilder

Go to top