Fotvård Massage Kinesiotejp Butik
 
Har alltid varit intresserad av människans hälsa. Har gått utbildningar och kurser pga min egen nyfikenhet.
Var till Montana 2001 och läste Zonbalans och så gluttade jag där och då även på örter och växter som kan hjälpa oss naturligt. Fick där också upp ögonen för eteriska oljor och dess effekt.
Senare har jag kursat lite inom kinesiologi. Gått ett par steg inom EFT (emotional freedom technique). Har tänkt så småningom gå vidare här med Mindfull Tapping som utvecklingen av EFT heter.
Tog kurser i sk skolmedicin,psykologi,etik och människans livsvilkor,hälsopedagogik,vård och omsorg på Miroi för något år sedan.
Har läst mycket gällande den underbara tejpningen -kinesiotejp- Ett väldigt starkt redskap för att hjälpa kroppen att hjälpa sig själv!
Fötter har varit min favorit i måånga år så därför utbildade jag mig till just fotvårdare.

Det jag kommit fram till genom åren är att alla behandlingar är bra ,tyvärr passar inte alla för allt och inte heller så passar allt för alla. Av en eller annan anledning. Det ena behöver inte heller utesluta det andra alla gånger. Men allt börjar hos var och en. Om man lyssnar på sig själv och sin egen kropp och dessutom är sann mot sig själv så kommer man fram till väldigt mycket! För varje människa är sin egen individ och vi är alla olika.

Har också alltid tänkt att skönheten kommer inifrån MEN ibland kan man vara tvungen att boosta utifrån för att kunna plocka fram insidan.

För mig är "hälsa" - Livet i balans -

I alla fall så vet jag att fotvård är något som funkar på alla med fötter och det ger dessutom, förutom basvård, även en väldigt skön känsla i både kropp och själ.

Därför startade jag upp mitt företag - Jag vill göra det jag brinner för och dela med mig av det jag kan.
 
 
HITTA OSS
Ängevägen 18
Offerdal
Ring 070-302 20 10
Kin Berglund