Madde och Perna erbjuder två fastigheter till uthyrning, Huskucabin och Gården Sve.

 

Huskucabin

Huskucabin är byggd för trevligt boende upp till 4 personer och är anpassad för er som kör rullstol. Stugan andas ”vildmark”. Är uppförd med virke från den egna gården utav skickliga hantverkare från bygden. Den är  anpassad efter naturen och har dessutom en egen kraftstation som tar energin från sol och vind. Allt för en enkel och trivsam vistelse mitt i naturen.  Huskucabin är bland annat designad för äventyr med slädhundar. Hundarnas välmående och skötsel gör vi gärna tillsammans med er. Med slädhundarna blir inramningen runt Huskucabin ett trevligt minne för livet.

Huggen ved vid stugan. Gasolspis. 12V LEDbelysning samt uttag för PC/mobil. Utedass. Vedkamin. Väg sommartid fram till stugan. Båt. Bastant utomhusgrill/spis gjord av Offerdalskiffer. Utemöbler av timmer. Stort trädäck runt stugan. Frisk luft och tystnad.

 

Gården Sve

Gården Sve

Huset med 8 bäddar ligger högt och enskildt. Åreskutan och Gärdesjön ligger i fonden. Runt stugan finns gott om plats för folk och fä, ca 6 ha åkermark omsluter byggnaderna. Jägare och slädhundsförare från Norge har varit flitiga gäster, förmodligen för den vackra naturen som omger byn Tångeråsen. Från allmänna vägen slingrar sig en liten väg 1 km upp till den vackra gården Sve.

Elvärme i stugan med vedspis i köket. Mikrovågsugn. Vatten och avlopp. TV.

10 km till ICALADAN i Kaxås som är en mycket trevlig affär. Lika långt till BIRGERSSONS BENSIN där ni tankar och servar era fordon.

20 km till Sveriges högsta alpina skidbacke, Almåsaberget.

Veckovis uthyrning.

 

Mushing

 Finnmarkslöpet eller Iditarod? Oavsett mål är gården optimal för träning med slädhundar. Gården ligger snösäkert, miltals med snöskoterleder i alla vädersträck. Offerdalsfjällen ligger nära och du kör ut dit hundspann direkt från dörren. Hundarna har vi ute. Utrustning, hundmat, torkning av skor och ytterkläder förvaras i varmbonat utrymme på gården. För dig som kör sprint och vill köra upp egna spår förfogar vi över 400 ha egen mark i direkt anslutning till gården.

 

FRILUFTSLIV

Jakt, bärplockning, fiske, vandring, listan kan göras lång. Huset på gården Sve kan användas som bas till många aktiviteter här i Offerdal. Titta in på www.offerdal.se så hittar du fler anledningar att besöka oss.

 

För aktuell info och priser, besök www.huskucabin.se 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.