Vi är ungdomar på Änge skola som har ”blåst” liv i Offerdals skolidrottsförening. Vi arbetar mycket med vår utomhusmiljö och spontan rörelse och vill att ungdomarna på vår skola ska ges möjligheter till rörelseaktivitet utomhus året runt. Även ungdomar i närområdet ska på fritiden ha tillgång till ett stort utbud av aktiviteter.

Gymnastiksalen på skolan är lika liten som en volleybollplan, dvs  8x15 meter. På den ytan ska vi få plats ca 20 elever som ska ha idrott samtidigt = en klass.

Vårt projekt är ett samarbete med skolan/kommunen för ett komplement till gymnastiksalen och en bra utomhusarena där man kan spela fotboll, handboll, basket, tennis, badminton, mm, både på skoltid och fritid.

Vi hoppas nu på att få hjälp av företag mfl att ro vårt projekt i hamn - kan Du hjälpa oss?

En multiarena som vi tittat på med konstgräs kostar ca 600 000 krono. Är man många som kan hjälpa till så skulle det nog inte vara några problem att få till det!
Vi ungdomar kommer att börja sälja underkläder för ett företag som heter NewBody och vinsten från försäljningen kommer vi att lägga till det här projektet.
Vad känner Du att du kan hjälpa oss med?

Vi önskar att Ni kontaktar oss, hur mycket/lite Ni än kan hjälpa till med!
Vi har Vuxenstödjare i vår förening och de heter Mari Bergsmo och Pia Moverare. Till dem kan man höra av sig om man undrar över något.

Stort tack på förhand! 

Ungdomarna i Offerdalsskolidrottsförening.

 

Kontakta Offerdals Skolidrottsförening:


Offerdalsskolidrottsförening
Skolvägen 3
830 51 Offerdal


Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.