Kaxås Bygdegårdsförening Vi är en förening som funnits sedan 1945 och har att förvalta en bygdegård, som till storlek avviker från andra bygdegårdar i Jämtland, samt en nöjesanläggning. Vår målsättning är att kunna erbjuda evenemang och aktiviteter året om och som ska passa en blandad publik. Att ha roligt tillsammans och känna gemenskap. Vår förhoppning är att våra arrangemang även lockar hit mer långväga besökare. Ett axplock ur utbudet är teater- och revyföreställningar, musikcaféer, pubkvällar med musikunderhållning, allsång, dans, middagar, julbord samt nationaldagsfirande och vart fjärde år Offerdalsveckan.

Bygdegården, som invigdes 1954, känns lätt igen med sin karakteristiska siluett och centrala läge i Kaxås. Byggnaden rymmer max 650 personer och är handikappanpassad. På nedre våningen foajé, pub/matsal för 150 personer med ett modernt välutrustat kök, toaletter, bastu. Stora salen på övervåningen har plats för ca 300 personer. För sammanträden, mindre konferenser, privata sammankomster finns den lilla salen för 60 personer och ett mindre kök. Vid Hällsjöns strand ligger nöjesanläggningen Svea Park i vackra omgivningar. Fastigheten förvärvades 1947, och när dansbanan stod klar åkte man gärna hit för att roa sig. Inom parkområdet finns serveringslokal, pub, dansbana, utescen och utrymmen för lotterier, tombola, pilkastning. En upprustning av området pågår som förhoppningsvis ska göra platsen ännu mer attraktiv att besöka.

Önskar du boka lokal, beställa middagar eller få mer information, kontakta vår bygdegårdsvärd på telefon 070-569 7714 eller 0640-323 79. Välkommen att boka! Vi ska göra vårt bästa för att ni ska trivas.

Titta gärna in på våran hemsida www.kaxasbygden.se. Här hittar man uppgift om styrelsen, våra arrangemang samt mera information och vackra vyer över Kaxåsbygden.

 

Kontakta Kaxås Bygdegårdsförening:

Bleckåsvägen 9, 83051 Offerdal
www.kaxasbygden.se

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ordförande Yvonne Persson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Information, bokningar:
Elisabeth Rombe, 070-569 7714 eller 0640-323 79
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 Kaxås Bygdegård, Offerdal